Het Bouwproces

Video afspelen

Het exclusieve A-FOLD prefab woningbouwsysteem

In vergelijking met het verleden wordt hout veel vaker gekozen als materiaal voor de bouw van prefab-woningen, voornamelijk omwille van zijn functionele kenmerken, esthetische waarde en de grote bijdrage tot de vermindering van de CO2-uitstoot.

Bij A-FOLD is hout de hoofdrolspeler in de bouwsystemen. A-FOLD ontwerpt en bouwt geprefabriceerde of modulaire houten woningen met behulp van sterk gestandaardiseerde en gepatenteerde systemen. Dankzij een gestandaardiseerd productieproces en een droge assemblagestructuur, kunnen we verschillende voordelen garanderen op economisch vlak en bouwtijd, terwijl we steeds aandacht hebben voor het welzijn van het milieu en de biodiversiteit.

Het hout, dat gebruikt wordt voor de bouw van beide modellen prefabhuizen, bestaat uit een minerale vezel die ideaal is voor muurisolatie dankzij zijn uitstekende thermische geleidbaarheid, dampdoorlatendheid en geluidsisolerende eigenschappen.

Het Design

Wij ontwerpen de modulaire houten huizen in Italië tot in de details naar uw woonwensen.

De Productie

Wij bouwen de modulaire houten woningen in onze eigen fabrieken, met materialen en technologieën van topkwaliteit.

Snelheid

Een medewerker zal ter plekke zijn om de funderingen, de levering en de installatie te coördineren.

Wij bieden constante klantenondersteuning tijdens alle fasen van het bouwproces van de geprefabriceerde huizen, om ervoor te zorgen dat het gebouwde modulaire houten huis voldoet aan uw verwachtingen.
Scroll naar top