Model C

A-FOLD modulaire houten huizen
Het minimalistische ontwerp van dit modulaire woningmodel speelt in op de uitdagingen van het moderne leven. Een echt gebouw met twee verdiepingen dat zich op een slimme en functionele manier kan aanpassen aan elk type toepassing, van residentieel tot commercieel. U kunt van uw ruimte genieten in een oneindige waaier van mogelijkheden die u dag na dag zullen verrassen.

Model C – Cabin

Onder de A-FOLD houten modulaire huizen is dit het basismodel dat voor vele toepassingen kan worden gebruikt. Voornamelijk gebruikt door touroperators om resorts en glamping te bouwen, is CABIN zeer geschikt als tweede huis om fantastische dagen buiten de stad door te brengen. De afmetingen zijn 42,00 vierkante meter.

*Het is mogelijk om een balkon als optie toe te voegen

Model C – Young

Populair als vakantiehuis, net als de andere A-FOLD modulaire houten huizen, is Young ideaal voor jonge stellen die willen opgroeien door gebruik te maken van twee kamers in het huis.
De afmetingen zijn 65,00 vierkante meter.

*Het is mogelijk om een balkon als optie toe te voegen

Model C – FAMILY

Met zijn 3 slaapkamers, werd dit modulaire woningmodel niet toevallig FAMILY genoemd. FAMILY biedt een enorme leefruimte, 3 slaapkamers en 2 badkamers op 87,00 vierkante meter. Dit modulaire woningmodel is wat wij noemen een intelligente manier van wonen.

*Het is mogelijk om een balkon als optie toe te voegen

Model C – VILLA

Onder onze modulaire houten huizen, is ons vlaggenschip het grootste Model C oplossing in standaard productie met zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. VILLA kan voldoen aan de behoeften van een groot gezin, maar kan ook worden aangepast voor verschillende doeleinden: door te spelen met de enorme ruimtes kunt u VILLA herinrichten volgens uw stijl en dromen. Met deze modules van 110,00 vierkante meter zijn de mogelijkheden eindeloos.

*Het is mogelijk om een balkon als optie toe te voegen

Model C – Balcone Veranda

Met de balkonmodule kunt u uw houten modulewoning naar buiten uitbreiden met twee overdekte ruimten die in verbinding staan met het interieur, zodat u op comfortabele wijze het omringende landschap kunt bewonderen. Deze module is van toepassing op alle types A-FOLD modulaire woningen (Cabin, Young, Family, Villa).
Scroll naar top