Aannemers & Ontwikkelaars

Sneller bouwen met woningen van Modularhomes Nederland

Do It Yourself

A-Fold Modularhomes Nederland biedt de mogelijkheid om sneller te bouwen, vooral in deze tijd waar gemeentes open staan voor snellere projecten en oplevertijden.
Door gebruik te maken van prefab bouw hoeft er minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden, de elementen zijn op de bouwplaats namelijk gemakkelijk en snel te plaatsen. Prefab bouwen is hierdoor minder weersgevoelig. De bouwtijd is korter met als gevolg een snellere bouwtijd.

Voordelen Prefab Bouw

Nadelen Prefab Bouw

Traditioneel Bouwen

Traditioneel bouwen is het volledig op de bouwplaats bouwen van de woning. Er kan wel gekozen worden voor een prefab vloer, maar de wanden worden opgebouwd met blokken of stenen. Dit wordt gestapeld door een lijmer of metselaar. Stuk voor stuk.

Voordelen Metselen

Nadelen Metselen

Bouw uw eigen huis met onze begeleiding en hulp.
Kwaliteits energie A++ waardige woningen .

Wandlagen

De houten planken gevelbekleding is gemaakt met hout van de beste Oostenrijkse zagerijen met PEFC- en CE-certificering. Houten planken behandeld met een schimmelwerend product naar keuze in een waterige solu- oplossing. De verf is voorzien van een laag impregneermiddel en een laag buitenafwerking op basis van was om het hout waterafstotend te maken waterafstotend te maken en het te beschermen tegen slechte weersomstandigheden en UV-stralen.
Paneel in mineraal wol zonder coating, geproduceerd met gerecycleerde grondstoffen en met gebruik van Ecose Technology®. Minerale Wol 35 garandeert de ideale combinatie van thermische isolatie (XD 0,035 W / mK), akoestische en brandveiligheid (in brandstof – Al ), extreem gemak en praktische plaatsing, met een groot opslagoppervlak per pak dankzij de efficiënte verpakking.

KVH® massief constructiehout is een bouwmateriaal met nauwkeurig gedefinieerde
producteigenschappen, dat speciaal werd ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van de moderne houtbouw. KVH® is een ovengedroogd,
geclassificeerd en gevingerlast massief houtproduct van vurenhout. KVH® is onderworpen aan extra controles bovenop de algemene bouwregu-
voorschriften.

EGGER OSB 3 panelen volgens EN 300 zijn multifunctionele panelen die voor talrijke toepassingen in droge en vochtige omgevingen gebruikt kunnen worden. Deze panelen worden geproduceerd met geslepen en ongepolijste oppervlakken.
De vurenhouten bekleding is gemaakt van hout van de beste Oostenrijkse zagerijen met PEFC- en CE-certificering. Vurenhouten parels behandeld met anti-schimmel fungobacteriedodend product naar keuze in een waterige oplossing. De verf is voorzien van een laag impregneermiddel en een buitenafwerking op basis van was om het hout waterafstotend te maken Het hout wordt waterafstotend gemaakt en beschermd tegen slechte weersomstandigheden en UV-stralen. Buiten verven op waterbasis biedt talrijke voordelen: vermindering van de van oplosmiddelen in de atmosfeer, uitstekende elasticiteit en weerstand van de verffilm tegen temperatuurschommelingen en atmosferische omstandigheden.
Scroll naar top