Model T

A-FOLD modulaire houten huizen
Previous
Next
Het model T van de A-FOLD modulaire houten huizen is een huis dat populair is bij zowel jonge stellen als grote gezinnen, vanwege de verschillende afmetingen die beschikbaar zijn om aan hun ruimtevereisten te voldoen. Het heeft een onconventionele geometrische vorm en is zeer geschikt als vakantiehuis wanneer u de stad even wilt ontvluchten.

Model T – Cabin

Onder de maten van houten modulaire woningen, is dit het basismodel dat kan worden gebruikt voor tal van toepassingen. Voornamelijk gebruikt door touroperators om resorts en glamping te bouwen, is CABIN zeer geschikt als tweede huis om fantastische dagen buiten de stad door te brengen. De afmetingen zijn 52 vierkante meter.

*Het is mogelijk om een balkon als optie toe te voegen

Model T – Young

Hoewel nog steeds zeer populair als vakantiehuis, zou de YOUNG de manier kunnen zijn voor jonge koppels om eindelijk een woning te bezitten die samen met hun dromen kan worden getransformeerd. De afmetingen zijn 77,70 m². De badkamer op de eerste verdieping is optioneel op aanvraag.

*Het is mogelijk om het balkon als optie toe te voegen.

Model T – FAMILY

Met zijn 3 slaapkamers, werd dit houten modulaire woningmodel niet toevallig FAMILY genoemd. Familie biedt een enorme leefruimte, 3 slaapkamers en 2 badkamers op 102 vierkante meter. Dit is wat wij noemen een intelligente manier van leven.

*Het is mogelijk om een balkon als optie toe te voegen

Model T – VILLA

Onder de verschillende types modulaire houten huizen, is ons vlaggenschip het grootste Model T in standaard productie met zijn zeer comfortabele 3 slaapkamers en 2 badkamers. VILLA kan voldoen aan de behoeften van een groot gezin, maar kan ook worden aangepast voor verschillende doeleinden: door te spelen met de enorme ruimtes kunt u VILLA herinrichten volgens uw eigen stijl en dromen. Met deze modules van 127 vierkante meter zijn de mogelijkheden eindeloos.

*Het is ook mogelijk om een balkon toe te voegen als een optionele extra.

Model T – Balcone Veranda

Met de balkonmodule kunt u uw houten modulewoning naar buiten uitbreiden met twee overdekte ruimten die in verbinding staan met het interieur, zodat u op comfortabele wijze het omringende landschap kunt bewonderen. Deze module is van toepassing op alle types A-FOLD modulaire woningen (Cabin, Young, Family, Villa). De begane grond is ca. 11.00 m² en de eerste verdieping is ca. 10.00 m².

Scroll naar top