Model A

A-FOLD modulaire houten huizen
Previous
Next

Modular Homes (MH) Nederland bouwt hoge kwaliteit houten woningen, ook bekend als houtskelet bouw in Nederland, met alle mogelijke afbouw voor binnen en buiten. A-fold woningen zijn volwaardige woningen, en makkelijk aan te passen voor starters- of gezinswoningen.

Model A – Cabin

Onder de A-FOLD houten modulaire huizen is dit het basismodel dat voor vele toepassingen kan worden gebruikt. Voornamelijk gebruikt door touroperators om resorts en glamping te bouwen, is CABIN zeer geschikt als tweede huis om fantastische dagen buiten de stad door te brengen. De afmetingen zijn 51,00 vierkante meter.

*Het is mogelijk om een balkon als optie toe te voegen

Model A – Young

Hoewel nog steeds populair als vakantiehuis, in vergelijking met andere A-FOLD houten modulaire woningen, zou YOUNG de manier kunnen zijn voor jonge koppels om eindelijk een woning te bezitten die kan evolueren met hun dromen. De afmetingen zijn 75,00 vierkante meter.

*Het is mogelijk om een balkon als optie toe te voegen

Model A – FAMILY

Met zijn 3 slaapkamers, werd dit modulaire woningmodel niet toevallig FAMILY genoemd. FAMILY biedt een enorme leefruimte, 3 slaapkamers en 2 badkamers op 100,00 vierkante meter. Dit modulaire woningmodel is wat wij noemen een intelligente manier van wonen.

*Het is mogelijk om een balkon als optie toe te voegen

Model A – VILLA

Onder onze modulaire houten huizen, is ons vlaggenschip het grootste Model A oplossing in standaard productie met zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. VILLA kan voldoen aan de behoeften van een groot gezin, maar kan ook worden aangepast voor verschillende doeleinden: door te spelen met de enorme ruimtes kunt u VILLA herinrichten volgens uw stijl en dromen. Met deze modules van 125,00 vierkante meter zijn de mogelijkheden eindeloos.

*Het is mogelijk om een balkon als optie toe te voegen

Model A – Balcone Veranda

Met de balkonmodule kunt u uw houten modulewoning naar buiten uitbreiden met twee overdekte ruimten die in verbinding staan met het interieur, zodat u op comfortabele wijze het omringende landschap kunt bewonderen. Deze module is van toepassing op alle types A-FOLD modulaire woningen (Cabin, Young, Family, Villa). De begane grond is ca. 11.00 m² en de eerste verdieping is ca. 10.00 m².
Scroll naar top